links Alistair Quinn, R, Masies Artien

Australische speler Alistair Quinn maakt indruk bij NAC

Alistair Quinn traint momenteel al 7 weken bij Sport & Future en mocht afgelopen dagen met NAC Breda mee trainen en speelde afgelopen dinsdag mee in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Fc Eindhoven.
Daar ontmoete hij een andere speler van Sport & Future Management, Masies Artien. Masies (centrale verdediger) kwam vorig seizoen over van Argon naar Fc Eindhoven waar hij zich goed ontwikkeld heeft en zeker aan het groeien is. Masies heeft al drie maal een invalbeurt mogen maken in het eerste van Eindhoven en stond nu tegen over Alistair. Beiden hadden een hoofdrol in deze vriendschappelijke ontmoeting.

In de eerste helft een prachtige aanval van NAC op rechts met een mooie voorzet van de rechtsbuiten van NAC Beloften. Deze werd door iedereen gemist, vervolgens de bal vanaf de linkerkant ingespeeld op Alistair die prima vrij liep op de 16 meter. Met een prachtige curve schoot Alistair de bal geplaatst in de uiterste hoek 0-1. Alistair speelde goed op de linksback positie en speelde de volledige 90 minuten mee. In de tweede helft bracht Masies meer rust in het spel en werd Eindhoven wat sterker. Pas in de laatste twee minuten een hoge voorzet die door Masies prima in de voeten werd gekopt op de spits van Eindhoven die de 1-1 kon inschieten. Voor Alistair was het een goede optreden in afwachting op het vervolg.